WIJ ZIJN HIER!

WIJ ZIJN HIER!
In deze film staat centraal in de campagne centraal die de de gemeenschapskracht in Nederland in de spotlight zet. Het is een initiatief van een brede groep maatschappelijke organisaties en actieve bewonerscollectieven. Society 4.0 is mede-afzender van de campagne.

De campagne laat zien dat de antwoorden op de maatschappelijke problemen gevonden kunnen worden in de gemeenschappen in onze steden en dorpen, wijken en buurten. Werk met ons samen, zoek ons op, geef ons ruimte.

Met deze campagne willen we politici en ambtenaren inspireren de komende jaren eindelijk echt samen aan de slag te gaan met maatschappelijke opgaven. En hiervoor voldoende ondersteuning te organiseren in geld, plekken en kennis. En, we steken al die fantastische vrijwilligers, betrokken buurtgenoten en onvermoeibare doorzetters een hart onder de riem. We zien jullie en we blijven jullie steunen totdat iedereen het snapt. Maatschappelijke problemen lossen we dichtbij huis op. Daarvoor is zeggenschap, ruimte en geld nodig. Daar blijven we ons voor inzetten!

Deel dit artikel / Share this article

Op de hoogte blijven van Society 4.0?

Meld je hier aan voor de maandelijkse nieuwsbrief. Wij delen jouw gegevens met niemand anders en je kunt je te allen tijde weer eenvoudig afmelden

Bedankt voor de inschrijving op de nieuwsbrief