Hieronder het overzicht van de Partners van Society 4.0

Bent u ook geinteresseerd om Partner van Society 4.0 te worden? Neem dan contact op met een van ons per mail: contact@society4th.org

Goodbye BigTech
BigTech weet werkelijk alles van je; wie je bent, wie je kent, wat je doet, en waar je bent. De systemen en applicaties die we dagelijks gebruiken, zijn als wolven in schaapskleren. Ze lijken ons te dienen en groot gemak te verschaffen, maar niets is minder waar. Ze vormen een vergevorderd surveillance-netwerk waar wij vrijwillig en onwetend aan deelnemen. Gelukkig zijn er alternatieven waarmee je je privacy terugpakt en weer baas over je eigen data wordt!

 

TransitieReizen
Carla Onderdelinden en Patricia van der Haak zijn specialisten op het terrein van nieuwe economie, systeemverandering, transformatie en integraal-holistisch organiseren. Zij verbinden de huidige maatschappelijke uitdagingen met nieuwe inzichten over samenleven en samenwerken. De enige manier om de complexiteit van complexe maatschappelijke vraagstukken te begrijpen, is om erin te stappen. Op reis te gaan. Ontdekken en ervaren.

 

CryptoCommunity
helpt jou met starten, wegwijs worden en investeren in crypto sinds 2017. Ga mee op crypto avontuur. Geniet van wekelijkse livesessies, speciale workshops & webinars, verschillende crypto cursussen en persoonlijke coaching en begeleiding van Max & Abe.

 

GraanGeluk
 maakt van het Westbergveld de mooiste natuurboerenakker van Nederland met de hoogst mogelijke (agro)biodiversiteit, waar zowel mens als dier van eten. Een voorbeeldakker met historische granen én puur inheemse flora (akkerkruiden) op de plek waar de wortels van zowel de stad Wageningen als de landbouwhogeschool -en universiteit liggen.

 

Turnstone Organisatie & Advies
Een vonk, een idee voor het benutten van nieuwe kansen. Breed inzetbaar, alle tools voor een totaaloplossing. Een subtiele aanpak, flitsend via creatieve werkwijze. Service gericht, samen werken aan een lonend eindresultaat.

  HostServiceNederland
heeft zich sinds ’22 volledig gericht op de nieuwste revolutie; een duurzaam, zéér energiezuinig en gedecentraliseerd internet vóór iedereen, dóór iedereen. Wij zijn gevestigd in het oosten van Nederland, waar ons team ontwerpt, bouwt en klantenservice biedt voor onze speciaal gebouwde gecertificeerde 3nodes, als officieel partner van de Threefold marktplaats.

XtraPositive
is ontstaan omdat wij er van overtuigd zijn dat we een grote groep mensen kunnen helpen met de positieve effecten die microdosing heeft in het dagelijks leven. Wij hebben te maken met veel uitdagingen. Een goede balans vinden tussen werk en prive, het onderhouden van een fijn sociaal leven, het organiseren van het leven thuis. Veel mensen hebben wel eens te maken met vermoeidheid, een down gevoel, drukte en stress.

Gold Republic
We sell and store Precious metals. Precious metals are extremely rare natural occurring elements. As an illustration, all the gold that has ever been mined would fit into just two Olympic-size swimming pools. Precious metals such as gold and silver have been used as currencies for thousands of years. They are very suitable as money due to their rarity and durability.

Liqwith
is the white label platform for the tokenization of assets. Represent real-world assets as Blockchain tokens and enjoy increased liquidity, faster settlement, lower costs and bolstered risk management. Represent real-world assets as Blockchain tokens and enjoy increased liquidity, faster settlement, lower costs and bolstered risk management.

Duurzame Digitale Dorpspleinen 
De eerste Digitale Dorpspleinen en lokale en regionale samenwerkingen tussen lokale ondernemers (landbouwers, versspecialisten en horeca), gemeente en maatschappelijke instellingen krijgen vorm.

Postadres

Coöperatieve vereniging Society 4.0 U.A.
Emiliahof 33
3062HT Rotterdam

Bezoek uitsluitend op afspraak.

KVK: 84465557
BTW-id: NL863221427B01

Contact

Heb je een bericht of vraag?  Laat het ons weten, dan zorgen wij dat de juiste expert of contactpersoon uit een van de regios’s contact met je opneemt. 

Copyright © Coöperatieve vereniging Society 4.0 U.A.

Op de hoogte blijven van Society 4.0?

Meld je hier aan voor de maandelijkse nieuwsbrief. Wij delen jouw gegevens met niemand anders en je kunt je te allen tijde weer eenvoudig afmelden

Bedankt voor de inschrijving op de nieuwsbrief