Hieronder het overzicht van de Partners van Society 4.0

Bent u ook geinteresseerd om Partner van Society 4.0 te worden? Neem dan contact op met een van ons per mail: contact@society4th.org

TransitieReizen
Carla Onderdelinden en Patricia van der Haak zijn specialisten op het terrein van nieuwe economie, systeemverandering, transformatie en integraal-holistisch organiseren. Zij verbinden de huidige maatschappelijke uitdagingen met nieuwe inzichten over samenleven en samenwerken. De enige manier om de complexiteit van complexe maatschappelijke vraagstukken te begrijpen, is om erin te stappen. Op reis te gaan. Ontdekken en ervaren.

 

GraanGeluk
 maakt van het Westbergveld de mooiste natuurboerenakker van Nederland met de hoogst mogelijke (agro)biodiversiteit, waar zowel mens als dier van eten. Een voorbeeldakker met historische granen én puur inheemse flora (akkerkruiden) op de plek waar de wortels van zowel de stad Wageningen als de landbouwhogeschool -en universiteit liggen.

 

Turnstone Organisatie & Advies
Een vonk, een idee voor het benutten van nieuwe kansen. Breed inzetbaar, alle tools voor een totaaloplossing. Een subtiele aanpak, flitsend via creatieve werkwijze. Service gericht, samen werken aan een lonend eindresultaat.

  HostServiceNederland heeft zich sinds ’22 volledig gericht op de nieuwste revolutie; een duurzaam, zéér energiezuinig en gedecentraliseerd internet vóór iedereen, dóór iedereen. Wij zijn gevestigd in het oosten van Nederland, waar ons team ontwerpt, bouwt en klantenservice biedt voor onze speciaal gebouwde gecertificeerde 3nodes, als officieel partner van de Threefold marktplaats.

XtraPositive is ontstaan omdat wij er van overtuigd zijn dat we een grote groep mensen kunnen helpen met de positieve effecten die microdosing heeft in het dagelijks leven. Wij hebben te maken met veel uitdagingen. Een goede balans vinden tussen werk en prive, het onderhouden van een fijn sociaal leven, het organiseren van het leven thuis. Veel mensen hebben wel eens te maken met vermoeidheid, een down gevoel, drukte en stress.

CryptoCommunity Succesvol investeren. Ontdek oplossingen vanuit de crypto-wereld voor huidige problematiek. Investeren in decentrale toepassingen én projecten die waarde creëren, dat is wat wij doen. Het webinar: 10 Coin Challenge, 5 Workshops + Live Sessies, Complete Crypto Cursus,Tools & Downloads, Persoonlijke Begeleiding.

 

Terry.nu heeft een orthomoleculaire achtergrond en geeft voedings- en afslankadvies, coaching en Reiki. Ook bieden zij in huis gemaakte biologische essentiële oliën en tincturen. Tevens geven zij workshops over: ‘Echt gezonde voeding’, ‘Leer je emoties herkennen en er spelenderwijs mee omgaan’ en
‘Mind Wellness, om je geest ‘schoon’ te houden en om je lichaam ‘schoon’ te houden’.

Gold Republic We sell and store Precious metals
Precious metals are extremely rare natural occurring elements. As an illustration, all the gold that has ever been mined would fit into just two Olympic-size swimming pools. Precious metals such as gold and silver have been used as currencies for thousands of years. They are very suitable as money due to their rarity and durability.

Liqwith is the white label platform for the tokenization of assets. Represent real-world assets as Blockchain tokens and enjoy increased liquidity, faster settlement, lower costs and bolstered risk management. Represent real-world assets as Blockchain tokens and enjoy increased liquidity, faster settlement, lower costs and bolstered risk management.

Duurzame Digitale Dorpspleinen  De eerste Digitale Dorpspleinen en lokale en regionale samenwerkingen tussen lokale ondernemers (landbouwers, versspecialisten en horeca), gemeente en maatschappelijke instellingen krijgen vorm.

Postadres

Coöperatieve vereniging Society 4.0 U.A.
Emiliahof 33
3062HT Rotterdam

Bezoek uitsluitend op afspraak.

KVK: 84465557
BTW-id: NL863221427B01

Contact

Heb je een bericht of vraag?  Laat het ons weten, dan zorgen wij dat de juiste expert of contactpersoon uit een van de regios’s contact met je opneemt. 

Copyright © Coöperatieve vereniging Society 4.0 U.A.