Society 4.0 is een zwermorganisatie met meer dan 1700 deelnemers in de Society4.0 General Social media groep.

Daarbinnen is een groep van ruim 30 actieve vrijwilligers actief met de organisatie in de verschillende domeinen met daarnaast een coördinerend zwermteam.

Gestart in Nederland met op dit moment leden en concrete initiatieven in Nederland, Duitsland en België. Daarnaast zijn er internationaal een toenemend aantal contacten in meerdere landen.

Wil je contact opnemen met Society 4.0? Dat kan! Vul het contactformulier in, of stuur ons een mail!

Hoe is Society 4.0 begonnen?
Het initiatief Society 4.0 is gestart met de publicatie van “Society 4.0 – De acht belangrijkste issues om een burger samenleving te bouwen” in 2020. Dit boek is geschreven door Bob de Wit, hoogleraar Strategisch leiderschap aan de Nyenrode Business Universiteit. Bob is auteur ven vele boeken, waaronder Society 4.0 en Democratie 4.0.
Bob is tevens voorzitter van de coöperatieve vereniging Society 4.0.

Een recente publicatie (december 2023) is Regio 4.0.
Bob de Wit en Roel Wolfert (ondernemer en bedrijvendokter bij VGRIP en REMAGINATE, en tevens oprichter en bestuurder van de coöperatieve vereniging Society 4.0) hebben deze gids voor de ontwikkeling van regio’s in Society 4.0 geschreven in samenwerking met meer dan 30 co-auteurs.

Op de hoogte blijven van Society 4.0?

Meld je hier aan voor de maandelijkse nieuwsbrief. Wij delen jouw gegevens met niemand anders en je kunt je te allen tijde weer eenvoudig afmelden

Bedankt voor de inschrijving op de nieuwsbrief