Nieuw Westland Herfstevent: inspirerend en verbindend

Nieuw Westland Herfstevent: inspirerend en verbindend

door Bob de Wit. 

Nieuw Westland was de eerste regio die het initiatief nam om Society 4.0 te gaan bouwen. De banden waren hecht, de contacten warm. Op 26 juli 2021 heb ik daar de eerste Dag van de Vrijheid uitgesproken. De banden zijn nog steeds warm en hartelijk. En met dit gemoed ging ik op 1 oktober naar het Nieuw Westland Herfstevent.

De locatie was het prachtige bedrijf Boeregoed, dat als doel heeft om mensen uit verschillende lagen van de regionale bevolking met elkaar in contact brengen door gezonde en lokale producten. Dat past dus prachtig bij de missie van Nieuw Westland en Society 4.0. Na een rondleiding kregen we van Fred een presentatie over Boeregoed.

Er waren meer voorbeelden van hoe goed Nieuw Westland bezig is om een regionale samenleving te bouwen. De Ondernemende School vertelde waar ze nu staan en welke hulp ze kunnen gebruiken. Het concept van De Zadenbiep werd door de initiatiefnemer uitgelegd en ik heb het bij Boeregoed meteen bekeken. Op dit herfstevent werd ook de nieuwe Westlandse digitale munt gelanceerd: de Kash. De aanwezige leden van Nieuw Westland kregen allemaal 5 Kash in hun digitale wallet en konden oefenen met elkaar. En na een korte toelichting op Nextcloud vulde iedereen zijn antwoorden in op de vraag: “Waar denk jij aan als je de naam Nieuw Westland hoort?” Je ziet het resultaat hieronder. Wat een prachtige uitkomst!

Kijk voor alle informatie over deze regio op de website van Nieuw Westland.

Deel dit artikel / Share this article

Op de hoogte blijven van Society 4.0?

Meld je hier aan voor de maandelijkse nieuwsbrief. Wij delen jouw gegevens met niemand anders en je kunt je te allen tijde weer eenvoudig afmelden

Bedankt voor de inschrijving op de nieuwsbrief