Jaarvergadering Coöperatie Society 4.0 van 12 oktober 2023

Jaarvergadering Coöperatie Society 4.0 van 12 oktober 2023. 

Juridisch gezien is Society 4.0 een ‘flitscoöperatie’. De komende maanden gaat deze omgezet worden in een ‘gewone’ coöperatie. Dan is helder en duurzaam omschreven wat het doel van Society 4.0 is, welke activiteiten de coöperatie uitvoert, wie lid kan worden, en hoe mensen beloond kunnen worden voor hun inzet. Tijdens de (digitale) jaarvergadering op 12 oktober 2023 deelden we alvast een aantal highlights.

In de jaarvergadering is aangekondigd dat de coöperatie certificaten gaat uitgeven voor iedereen die een significante bijdrage levert aan de coöperatie Society 4.0. Dit is belangrijk, omdat certificaten een ‘inruilwaardige waardering’ voor ieders inzet bieden.

Een belangrijke prioriteit van Society 4.0 voor de komende periode is de ontwikkeling van de ‘Society 4.0 Academy’. Deze gaat een palet van Society 4.0-waardige activiteiten aanbieden zoals workshops, trainingen en presentaties. Die kunnen zowel online as offline zijn. En op alle Society 4.0 domeinen. Je mag ook activiteiten verwachten die regio’s helpen om te groeien en te ontwikkelen. Bijvoorbeeld met de oprichting van een coöperatie. De Society 4.0 Academy staat open voor iedereen: partners, leden en niet-leden. De ambitie is om zoveel mogelijk het gedachtegoed van Society 4.0 uit te dragen en om hét platform te worden waar alle hoopvolle initiatieven bijeen komen.

Bijdragen aan de Society 4.0 Academy?
Wil je bijdragen aan het curriculum van de Society 4.0 Academy met een cursus, training of presentatie? Of wil je op een andere manier helpen met de ontwikkeling van de Academy? Neem dan contact op met Mauk Heemstra via mauk.van.heemstra@society4th.org. Met hem kun je ook een passende waardering in termen van certificaten en geldelijke vergoeding bespreken.

Deel dit artikel / Share this article

Op de hoogte blijven van Society 4.0?

Meld je hier aan voor de maandelijkse nieuwsbrief. Wij delen jouw gegevens met niemand anders en je kunt je te allen tijde weer eenvoudig afmelden

Bedankt voor de inschrijving op de nieuwsbrief