Seminar: Leunen op de wijsheid van de zwerm

Het onderwerp binnen Society 4.0 dat als laatste werd toegevoegd is domein 0: de mens. Het hoofdstuk in Regiogids 4.0 suggereert dat de mens een ontwikkeling gaat doormaken. Dat is noodzakelijk om te voorkomen dat opnieuw een 3.0 samenleving wordt gebouwd. Hoe en waarin de mens zich gaat veranderen hebben de schrijvers bewust opengelaten. Dat mag je zelf bepalen.

Tijdens het seminar Leunen op de wijsheid van de zwerm kun je daar op zondag 3 maart over meepraten. Welke kwaliteiten heb je nodig om een burgersamenleving op te bouwen?
Hoe functioneert een zwermorganisatie? Die en al je andere vragen over Society 4.0 kun je stellen aan tafelgasten Bob de Wit en coördinator Mens 4.0 Paul van Schaik.

Of, nog veel beter, bij dit socratische gesprek, dat wordt geleid door leiderschapscoach Simone Beerepoot en hoofdredacteur van the Optimist Brian de Mello, mag je ook zelf de antwoorden geven. Hoe vind jij dat een Mens 4.0 zich zou moeten gedragen? En als je in de herfst naar Sardinië wil, terwijl de hele zwerm naar Zuid Afrika vliegt om te overwinteren, word je dan gecanceld?

Locatie: Earthsmiles in Tiel (Zuiderhaven weg 6)
Betalingen: Je kunt in Euro’s betalen. We bieden ook de opties om met Circles of met complementair geld van United Economy je bijdrage te voldoen. Wil je van deze optie gebruik maken, bestel dan geen ticket, maar stuur een mailtje naar: mens4.0@society4th.org

Urenschema

Zondag 3 maart 2024

11:00 - 12:00
Inloop
Even landen, kennis maken en bijpraten
12:00 - 16:00
Seminar programma

Datum

mrt 03 2024
Verlopen!

Tijd

11:00 - 16:00

Kosten

€17.00

Meer Info

Bestellen tickets

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op de hoogte blijven van Society 4.0?

Meld je hier aan voor de maandelijkse nieuwsbrief. Wij delen jouw gegevens met niemand anders en je kunt je te allen tijde weer eenvoudig afmelden

Bedankt voor de inschrijving op de nieuwsbrief