Introductiesessie Society 4.0 Regiocoöperatie-oprichting


Webinar
Om regio’s versneld in hun opstartproces te begeleiden, organiseren we een mooi gestroomlijnd oprichtingstraject voor alle regio’s om hun Regiocoöperatie te formaliseren.
Op 11 mei kun je in een webinar van kennis maken met dit traject en besluiten of jouw regio al zo ver is.
In drie sessies begeleidt coöperatiedeskundige Onno van Bekkum (expert binnen Domein 1 & 9) jullie snelle, gedegen oprichting bij notaris Jeroen Schoot. Op basis van 25 jaar coöperatie-ervaring stelde Onno (met Jeroen) een modelstatuut op voor de ‘Society 4.0 RegioFlitsCoöperatie’ dat als basis dient voor ‘alle’ Regio’s die kiezen voor verbinding met Society 4.0. Hiermee hebben jullie snel een betrekkelijk vormvrije, beweeglijke structuur die precies past voor de eerste ‘kwartiermakersfase’ (~2 jaar). Samen lerend volgt daarna een statutenwijziging om dan in detail uitgewerkt een goed passende meer definitieve structuur te kiezen, afhankelijk van waar jullie dan ook behoefte aan hebben.

Voor vragen kun je altijd terecht bij: vanbekkum@coopchampions.com

Datum

mei 11 2023
Verlopen!

Tijd

08:00 - 18:00

Locatie

Webinar

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op de hoogte blijven van Society 4.0?

Meld je hier aan voor de maandelijkse nieuwsbrief. Wij delen jouw gegevens met niemand anders en je kunt je te allen tijde weer eenvoudig afmelden

Bedankt voor de inschrijving op de nieuwsbrief