Boekpresentatie Democratie 4.0 – Bob de Wit

Op zaterdag 25 februari presenteren we het nieuwste boek van Bob de Wit: ‘Democratie 4.0’. De avond wordt gemodereerd door Tim Douwsma, internationaal bekend geworden als zanger, acteur en presentator. Sprekers zijn naast Bob zelf Bert Blase, burgemeester, Brian de Mello, hoofdredacteur van The Optimist, en Dr. Ivar Hermans, actief lid van Society 4.0 België. Ilse Oversier gaat een paar prachtige nummers van haar debuutalbum ‘Language Without Words’ zingen.

Democratie moet opnieuw worden uitgevonden, betoogt Bob de Wit in zijn nieuwe boek ‘Democratie 4.0’. De twee factoren van een industriële samenleving, arbeid (‘links’) en kapitaal (‘rechts’) zijn niet meer de belangrijkste ontwerpvariabelen, en bovendien is het bestaande democratische model van natiestaten niet geschikt om ‘op te schalen’ naar Europees niveau en naar wereldschaal. Bob’s fundamentele herontwerp van democratie gaat niet alleen uit van deze schaalvergroting, maar ook en vooral van schaalverkleining naar regionaal niveau.

De boekpresentatie is op 25 februari van 20 tot 22.30  uur.
Kaarten kosten €19,50 inclusief pauzedrankje. Locatie is Op Hodenpijl, Rijksstraatweg 20-22 te Schipluiden. Op Hodenpijl ligt gelijk aan de A4 en beschikt over 200 gratis parkeerplaatsen. Plan
hier je Route. Voorafgaand aan de boekpresentatie is er voor 80 mensen gelegenheid om van 18 tot 20 uur te dineren. Prijs van de boekpresentatie inclusief maaltijd is €43,-.

Reserveren voor de maaltijd en/of boekpresentatie doe je bij Op Hodenpijl via deze link.

 

Datum

feb 25 2023
Verlopen!

Tijd

20:00 - 22:30

Kosten

€19.50

Meer Info

Meer Lezen

Organisator

Op Hodenpijl

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *